Vi hjelper verden i vekst siden 2015

Engineering storskala mikseanlegg intelligent grønn utvikling ny retning mikseanlegg fabrikken direkte salg

Den nye retningen for intelligent og grønn utvikling av ingeniørutstyr i stor skala for mikseanlegg. Stilt overfor de raske endringene i den nåværende situasjonen, står også det store blandingsanlegget for engineering overfor tilsvarende reformer. I dag, med akselerasjonen av by- og landbygging, har etterspørselen etter betongmaskiner også økt. Imidlertid er det uendelig betongutstyr på markedet, og kvaliteten er enda mer ujevn. Blant disse produktene er det allerede noen produkter med et visst nivå av automatisering, høy veiingsnøyaktighet, god blandestasjonskvalitet og lave investeringer. Men samtidig er det også noen produsenter som tiltrekker seg kjøpere med lave priser, og de tekniske parametrene til utstyret har holdt seg på det tradisjonelle nivået.

For det første når det gjelder utstyrsnøyaktighet. Presisjonen til utstyr for storblanding av mikseanlegg gjenspeiles hovedsakelig i de fire aspektene av tilslag, sement, blanding og vann. For aggregater kontrolleres nøyaktigheten generelt på ca. 2%, sement er ca. 1%, tilsetninger er generelt ca. 1% og nøyaktigheten er ca. 1%. For tilslag brukes vanligvis veiingstrakter og beltevekt for veiing. Beltevekter er vanligvis kumulativ veiing, og veiingstrakter er delt inn i kumulativ og individuell veiing. Veiingen av sement og andre pulver er også delt inn i to metoder: individuell og kumulativ veiing. Tilsetningsstoffer er delt inn i tre målemetoder: volumetrisk, masse og puls i henhold til de forskjellige tilsetningsstoffene. For vann er det også delt inn i 2 målemetoder, nemlig volumetrisk og veiing. Å sikre nøyaktigheten til råvarer er nøkkelen til å produsere kommersiell betong av høy kvalitet. Hvis nøyaktigheten til utstyret forbedres, vil utstyret utvilsomt være enda kraftigere.

For det andre, for store blandeanlegg, er hovedformålet å produsere kommersiell betong av høy kvalitet. Derfor er også valg av råvarer spesielt viktig. Med de stadig sterkere kravene til grønt utstyr har også valg av utstyrsråvarer blitt påvirket. Når det gjelder tilsetningsstoffer, bør rester av industrielt fast avfall som flyveaske, slagg, vannslagg og kalsiumkarbidslagg brukes til å erstatte prosessforbruket til tradisjonelle spesielle grove pulverfabrikker. For det andre, når det gjelder aggregater, kan relaterte næringer også brukes på nytt for å utnytte ressursene fullt ut og oppnå formålet med ressursbevaring.

Videre bør utstyrskontrollen av storblandingsanlegg reformeres videre for å oppnå omfattende intelligens og dermed frigjøre arbeidskraft. Med tidenes utvikling er helautomatisk utstyr uunngåelig. Hvis du ønsker å beholde en plass i betongindustrien, er humaniseringen og intelligensen til kontrollsystemet uunnværlig.
发送 反馈
历史 记录


Innleggstid: 28. oktober 2020